Liv Verity

Singer-Popwriter

Projecten

verity

Liv

projecten

2017

Videoclip Let’s Remember

2019

Zerowaste, eco, … mini-festival “Liv in The Moment”

2020

Single + video vanop afstand “Zie Me Staan”

Hoofdzang in muziekboek “Anna”

2022

Eerste single “In Love With Your Love” van nieuwe EP

Ik voel de ambitie om nog veel meer projecten van A tot Z uit te werken, gewoon omdat ik niet anders kan. De ideeën stromen rijkelijk en zodra ik ruimte kan maken om ze uit te werken, zet ik er me voor de volle 100% voor in!

In 2020 maakten we bij Clavis Uitgeverij samen met kinderboeken-auteur Kathleen Amant, bekend van de Anna-boekjes, een groot muziekboek met 52 liedjes en 12 (luister)verhalen: ‘Een heel jaar muziek met Anna’.
Om de kinderliedjes helemaal tot leven te brengen hebben we o.a. zangeres Liv Verity ingehuurd om een groot deel van de liedjes te laten inzingen.
Ze kwam goed voorbereid naar de studio. Daardoor konden we in een sessie van 4 uren alle liedjes met een voldaan gevoel inblikken.
Liv zingt pal op de noten, werkt snel en professioneel en heeft een neus voor kwaliteit en frisse (zang)ideeën. 100% voor herhaling vatbaar.
Jorgo De Groof

Producer, Clavis Uitgeverij

Mocht je een gemotiveerde en gedreven creatieve vrouw/zangeres willen voor jouw project, dan ben ik hier redelijk ongeduldig aan het wachten! 🙂

Services

in progress

Projecten die nog in ontwikkeling zijn, zie je hier:

Projecten

die nog niet afgewerkt of nog niet uitgebracht zijn:

videoclip “infinity”

Opgenomen beelden in Italië en België van gewone mensen, zoals ikzelf.

Het lied werd in 2019 al opgenomen.

Ep/album

Ik ben volop een stuk of vier nummers in de studio aan het afwerken. “In Love With Your Love” is daar de eerste single van.

videoclip
“In love with your love”

Helemaal in de maak is de videoclip die bij mijn eerste single zal horen! Opnieuw schreef ik deze tot in detail uit en regisseerde én figureerde ik. Ook mijn Lief zal duidelijk te zien zijn.

Hire Me

Contact for Bookings