Liv Verity

Professional Singer/Popwriter

Biografie

CV

Bio Liv Verity

Muzikaal laat ik mij inspireren door vele persoonlijke ervaringen; 2 zware zwangerschappen, lichamelijke moeilijkheden, verlies, … Maar ook door de liefde, mijn dromen, mijn kinderen en het zielsgraag willen bijdragen aan een betere wereld.

Mede door deze inspiratie componeer ik echte verhalen, liedjes die herkenbaar zijn voor iedereen.
Deze composities werkte ik toen nog noot voor noot handmatig uit in Anvil Studio. (een digitale audio- en MIDI muziekstudio van Willow Software)

Twee singles heb ik hierdoor uitgebracht:

Keep The Faith (2015):

Deze eerste single ontstond uit het diepe verlangen om een pure en positieve boodschap de wereld in te zetten. Opgenomen in Studio Kite.

Let’s Remember (eind 2016):

Dit nummer kwam tot leven toen mijn grootvader stierf…  Hiermee wil ik families laten samenkomen om iemand te herdenken in vreugde. Opgenomen in LDG Studio.

Begin 2018 liet ik me begeleiden door een gitarist en verder zong ik nog live-on-tape of als gastzangeres bij een live band.

Eind juni besloot ik om Let’s Remember meer vorm te geven door een eerste eigen videoclip te maken. Ik schreef tot in detail een script uit en vond op korte tijd genoeg enthousiaste vrijwilligers die wilden meewerken op een semiprofessioneel niveau.

Ik sta te popelen om deze – voor mij voelbaar belangrijke – videoclip NU met jullie te delen!

2019 is het jaar waarin ik besluit om nog veel meer zelfliefde en zelfinzicht te ontwikkelen en hierbij neem ik afscheid van mijn huwelijk. Om mijn herwonnen vrijheid te vieren, besluit ik al snel om een tuinoptreden te plannen in de zomer. Dit evolueerde wonderwel naar een waar zerowaste mini-festival dat gratis plaatsvond op 24 augustus.

Hiervoor maakte ik, tijdens het ge-multitask, last minute nog een Demo CD om toch een klein beetje inkomsten te vergaren aangezien het festival gratis was.

Bij de start van 2020 had ik nog grote plannen, die werden stilgelegd of vertraging kregen, o.a.  door de crisis. Gelukkig nam een Nederlandse songwriter contact met me op en namen we in ons eigen “kot” een grenzeloos duet op. Dit is het perfecte voorbeeld dat twee mensen, die elkaar nog nooit ontmoet hebben, die beide in een ander land wonen, een andere genre hebben, beide zelfs in een andere taal zingen, … Tóch verbinding kunnen maken met elkaar. Vanop afstand. Via muziek.

2021 is een hobbelig jaar maar het gaf me een extra onverwacht cadeau omdat er een wonder bij is gekomen! Dat het niet allemaal rozengeur en maneschijn is, zal ik je nog wel eerlijk vertellen.

2022 is hopelijk het jaar waarin ik me echt heel kwetsbaar opstel door mijn persoonlijke gevoelens naar buiten te brengen d.m.v. echte authentieke songs. Mijn muziek en tekst werk ik zelf zorgvuldig uit.

 

Omdat ik nog veel ideeën in mijn schuif heb liggen, blijf ik open staan om nieuwe muzikanten (vooral pianisten, gitaristen, …) te leren kennen.

Zie jij het wel zitten om samen met mij in een muzikaal avontuur te stappen?  Neem dan hier contact op.

Ik ken Liv al lange tijd, ze heeft een prachtige stem die ze gebruikt in zelf gemaakte liedjes maar ook in cover liedjes. Haar eigen liedjes gaan steeds over een boodschap van onvoorwaardelijke liefde.

Naast het zingen is Liv ook een toffe zachte, warme dame waar we zeker en vast nog veel van gaan horen.

Hans Van Dyck

Jaren geleden ontmoet in de studio bij een leuke workshop en heel erg onder de indruk van haar mooie stem. Omvergeblazen bij die eerste noten. Niemand durfde nadien nog te zingen denk ik; het probleem was dat zij de eerste was toen om te zingen leuke herinnering! Altijd genieten als ik haar hoor zingen! Prachtzangeres

Lindsy Peetermans