Liv Verity

Singer-Popwriter

Biografie

About

about Me

Liv Verity

 

 

Omdat ik nog veel ideeën in mijn schuif heb liggen, blijf ik open staan om nieuwe muzikanten (vooral pianisten, gitaristen, …) te leren kennen.

Zie jij het wel zitten om samen met mij in een muzikaal avontuur te stappen?  Neem dan hier contact op.

 

 

 

 

 

Muzikaal laat ik mij inspireren door vele persoonlijke ervaringen; het moederschap, lichamelijke moeilijkheden, trauma, verlies, …

Maar ook door de liefde, mijn dromen, mijn kinderen en het zielsgraag willen bijdragen aan een betere wereld.

 

 

 

 

 

Bio

Biography

Mede door deze inspiratie uit eigen ervaringen componeer ik echte verhalen tot liedjes die echt herkenbaar zijn voor iedereen.
Deze composities werkte ik toen nog noot voor noot handmatig uit in Anvil Studio. Talking about persistence 😉

(Ondertussen werk ik in een efficiënter programma, Ableton.)

 

 

Twee singles heb ik hierdoor uitgebracht:

Keep The Faith (2015):

Deze eerste single ontstond uit het diepe verlangen om een pure en positieve boodschap de wereld in te zetten. Opgenomen in Studio Kite.

Let’s Remember (eind 2016):

Dit nummer kwam tot leven toen mijn grootvader stierf…  Hiermee wil ik families laten samenkomen om geliefden te herdenken in vreugde en dankbaarheid. Opgenomen in LDG Studio.

 

Juni 2018 plande ik om Let’s Remember meer vorm te geven door een eerste eigen videoclip te maken. Ik schreef tot in detail een script uit en vond op korte tijd genoeg enthousiaste vrijwilligers die wilden meewerken op een semiprofessioneel niveau.

Ik stond te popelen om deze – voor mij voelbaar belangrijke – videoclip NU met jullie te delen!

2019 is het jaar waarin ik besloot om nog veel meer zelfliefde en zelfinzicht te ontwikkelen en hierbij nam ik afscheid van mijn huwelijk. Om mijn herwonnen vrijheid te vieren, bedacht ik al snel om een tuinoptreden te plannen in de zomer. Dit evolueerde wonderwel naar een waar zerowaste mini-festival dat gratis plaatsvond op 24 augustus.

Hiervoor maakte ik, tijdens het ge-multitask, last minute nog een Demo CD om mijn vooruitgang te delen en om toch een klein beetje inkomsten te vergaren aangezien het festival gratis was.

Bij de start van 2020 had ik nog grote plannen, die werden stilgelegd of vertraging kregen, o.a.  door de crisis. Gelukkig nam een Nederlandse songwriter contact met me op en namen we in ons eigen “kot” een grenzeloos duet op. Dit is het perfecte voorbeeld dat twee mensen, die elkaar nog nooit ontmoet hebben, die beide in een ander land wonen, een andere genre hebben, beide zelfs in een andere taal zingen, … Tóch verbinding kunnen maken met elkaar. Vanop afstand. Via muziek.

2021 was een hobbelig jaar maar het gaf me een extra onverwacht cadeau omdat er een wonder bij is gekomen! Dat het niet allemaal rozengeur en maneschijn hoeft te zijn, zal ik je nog wel eens eerlijk vertellen.

2022 is het langverwachte jaar waarin ik me echt heel kwetsbaar opstel door mijn persoonlijke gevoelens naar buiten te brengen d.m.v. echte authentieke songs. Mijn muziek en tekst werk ik zelf zorgvuldig uit, and luckily for me, producer/schoon-neef Timo De Prins wikkelt het in een lekker warm dekentje.

De eerste single die ik bij hem heb opgenomen, kan je op 4 november zo goed als overal online beluisteren! Ondertussen is hier de teaser van In Love With Your Love!

 

 

Hire Me

Contact for Bookings