Liv Verity – The Official website

Professional Singer/Songwriter

Liv In The Moment

16 juli 2019:

Tuinoptreden
MINI-FESTIVAL: “Liv In The Moment” op 24/08
Wat begon als een “tuinoptreden”, is geëvolueerd naar een waar mini-festival! 😀
I know… I can’t help myself. 🙂 Of eigenlijk: I can’t stop my creative brain from manifesting AMEZING IDEAS!

Yes! Bless my brain!

Alright! Wat is de bedoeling? Of wat kan je verwachten?

Er komen een paar welbewuste muzikanten die je tot diep vanbinnen zullen raken en doen bewegen.
We starten met Soul Surfers, gaan verder naar mezelf ( Liv Verity dus 😉 ) onder begeleiding van Being Noble en we sluiten mooi af met …?

Verder zal je er lekker kunnen eten en drinken, óók vegan en gezond!

Kom gratis GENIETEN van al dat er is, op het moment dat je er bent.

Tot dan: Just live in the moment and go with the flow of life.

Blijf hier op de hoogte van het evenement.

Liefs,
Liv
x

Wil je graag een helpende hand bieden? 
Of heb je nog vragen?
Aarzel dan niet om mij te contacteren!

Ben je zanger, zangeres, backing-vocal of muzikant?
Sta je graag op het podium?
Mis je nog een beetje ervaring?

Stuur dan NU je kandidatuur in!

Graag bied ik jullie deze buitenkans om ervaring op te doen omdat ik écht weet hoe moeilijk het kan zijn.  Benut deze kans!

 20 juni 2019:

Tuinoptreden: “Liv In The Moment” op 24/08

Het optreden van maart ging niet door, zoals je hieronder kan lezen.

Maar ik heb flink opgeruimd en er waait een frisse wind. Ook in de natuur voel je de vernieuwing; er zijn piepkleine vogeltjes, veulentjes, lammetjes, … Hele tuinen worden opgefleurd doordat alles met een vanzelfsprekendheid uit de grond schiet.
De pure wonderen van de natuur.. I LOVE it!

Daarom neem ik jullie in dit moment graag mee in de tuin. Dit met zorgvuldig gekozen covers en een paar eigen nummers.
Veel ambiance en gevoel.
Geraakt word je zeker. 😉

Blijf hier op de hoogte van het evenement.

Liefs,
Liv
x

De passie waarmee ik Liv Verity aan het werk zie is onbeschrijfelijk. Een optreden van haar is niet zomaar een avondje met wat zang, het is een beleving!

Yannick Van Beylen

I think she’s a very talented person, and I mean not just in her singing and songwriting! She’s just brimming with good ideas which I hope will come to fruition soon. I had the chance to work with her on the video for “Let’s Remember” and it was a wonderful time!

Koen Vanderkimpen

Februari 2019:

Liv in Concert werd geannuleerd maar het was niet gedaan met mij. 😉  Ik schreef dit:

Tegenslagen horen bij het leven, net zoals dit project dat me niet gaf wat me beloofd werd. Na een half jaar dromen en werken naar mijn allereerste zaalshow toe, een half jaar gaan opschuiven. Phff, dat viel me zwaar op mijn maag. De dingen waren niet zoals ik ze mocht zien en dat doet pijn. Zoiets heeft zeker tijd nodig om te bezinken..

Maar het opende wel weer mijn ogen, want wie ben ik en wie wil ik zijn als zangeres? Nog maar anderhalve week geleden zei ik: Liv Verity wil méér… 😁 Haha! Maar dat is ook zo!

Ik schrijf muziek die dieper gaat, ik schrijf échte verhalen. Hiermee kan ik gekwetste mensen versterken, hoe cool is dat?! Ik ben een beetje zenuwachtig om dit openbaar te delen maar mijn nederige droom is om ooit de stem te mogen zijn voor organisaties die zich inzetten tegen kindermishandeling en kindermisbruik.

😅Spannend om dit hier neer te schrijven (omdat het voor mij groot voelt en ik mezelf soms te klein maak) maar alleen door er open voor uit te komen, kan ik hier stappen naar zetten.

Dat wil automatisch zeggen dat ik alleen maar kan samenwerken met mensen die bij zichzelf ook voorbij de grote oppervlakte kunnen kijken. Maar hey, iedereen zit wel eens een dag of meer vast, dat gebeurt me zelf dus ook. Het maakt je zeker niet waardeloos.

Op een gegeven moment laat je je opnieuw leiden door de onvermijdelijke drang om je licht te laten stralen, al is dat beetje bij beetje. 🌟

Ik kom elke week “nieuwe” mensen tegen, Prachtige zielen die iets willen betekenen in onze wereld. Echte mensen die hun best doen, met vallen en opstaan, om te staan voor wat ze geloven. Lukt dat elke dag? Nee. Maar dankzij Elk van hen, Elk van jullie, is onze wereld elke dag een stukje mooier. Bedankt 💖

Share Your Light,
Liv