Liv Verity

Singer-Popwriter

Liv In The Moment

OF snuister zelf op YouTube.

Nadat ik afscheid nam van mijn huwelijk, voelde ik het verlangen om mijn herwonnen vrijheid te vieren. Zo bedacht ik al snel om een tuinoptreden te plannen in de zomer.

Dit evolueerde naar een waar zerowaste mini-festival dat gratis plaatsvond op 24 augustus.

Wonderwel kwamen alle puzzelstukjes bij elkaar en vond ik gepassioneerde muzikanten én gedreven natuurvriendelijke zelfstandigen die het geheel mee compleet maakten. Ook kreeg ik veel hulp van vrienden en mede zelfstandigen om de praktische zaken klaar te krijgen voor de dag zelf.

Ik zong zowel met drie muzikanten als solo on tape, naast de organisatie van het hele festival.

Het was een werkelijk prachtige dag, alles verliep zoals het hoorde, dankbaarheid vloeide rijkelijk en harten werden verwarmd. Ik voelde dat ik dit nóg wel eens wilde doen maar dan meer hulp zou vragen. Jammer genoeg kwam de pandemie nog vóór ik een nieuw idee kon uitwerken. En rond dezelfde tijd kwam het Leven me nieuwe lessen geven die ook tijd vroegen 🙂

De passie waarmee ik Liv Verity aan het werk zie is onbeschrijfelijk. Een optreden van haar is niet zomaar een avondje met wat zang, het is een beleving!

Yannick Van Beylen

I think she’s a very talented person, and I mean not just in her singing and songwriting! She’s just brimming with good ideas which I hope will come to fruition soon. I had the chance to work with her on the video for “Let’s Remember” and it was a wonderful time!

Koen Vanderkimpen